Lente! Met welke raamdecoratie fris jij je huis op?

Een frisse wind door je huis bereik je snel met nieuwe raamdecoratie.

Nu de dagen langer worden en het zonnetje lekker warm aanvoelt, proef je de lente. Dat wil je natuurlijk graag naar binnen halen. Met raamdecoratie zoals een rolgordijn gaat dat prima lukken.  Je kan het licht er diffuus door naar binnen laten schijnen, wat op zich heel prettig aanvoelt en erg sfeervol is.

Wat kun je er allemaal mee?

VT wonen bedacht een stappenplan voor het kiezen van een rolgordijn. Jammer dat dan rolgordijnen worden getoond met een doorstikte zoom. Ik vindt dit veel afbreuk doen aan het product. Het ziet gewoon  erg goedkoop uit.  Je kan met rolgordijnen best veel kanten uit. Ze zijn er in doorzichtig en van half doorzichtig tot verduisterend. Zó kun je voor elke ruimte in huis een geschikt gordijn vinden.  Het is een vrij eenvoudig product dat niet duur hoeft te zijn.  Let wel dat hoe goedkoper het rol gordijn, hoe méér er bezuinigd is op kwaliteit en dan kun je na één of twee jaar al met defecten te maken hebben.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn voegt weer iets toe aan een gewoon rolgordijn. Door de twee stoflagen en omdat het stof afwisselend dicht en doorzichtig is, kun je extra licht binnen laten. Je gaat de lente dus nog beter voelen. Gebruik het als een glasgordijn en overgordijn tegelijk.  Je kan het namelijk open en dicht zetten op elke hoogte. Dat maakt duo rolgordijnen erg veelzijdig.  Door de twee lagen doek, dragen ze ook beter bij aan een goede akoestiek in je ruimte. Als je dan eens de muziek uit de 90’s eens lekker hard wilt zetten, dan galmt het minder en geniet je méér van het geluid. Ik heb eens rond gesnuffeld op internet en vond er deze website.  Ze hebben heel veel stoffen en omkastingen. Ook kun je er zelf voor leuke randen kiezen.

Veel mogelijk

Er is natuurlijk veel meer mogelijk met raamdecoratie. Hier vindt je ook enkele leuke tips over raamdecoratie afkomstig uit Nederland. Binnenkort vertellen we uiteraard weer méér over het inrichten van je huis.  Nu komen eerst de paasdagen en dan bast de lente pas echt los.