2019 is begonnen. Raamdecoratie inspriratie en tips voor een trendy inrichting.

Sfeer maak je zó met de juiste raamdecoratie.

Ben je op zoek naar gezelligheid en warmte. 2019 word het jaar waar raamdecoraties kleurrijker worden.  De afgelopen 10 jaar zijn sterk gedomineerd door grijstinten. Deze blijven wel, maar ze zijn warmer geworden én uit deze armere tinten zijn nieuwe complementaire kleuren ontstaan welke hier heel goed bij passen.  Denk aan het mooie turquoise dat dit jaar in veel interieurs aanwezig zal zijn.  Maar ook aan warme marsala tinten en oker wat je huis een stuk zonniger kan maken.

Duo rolgordijn warm beige

Als je één van deze kleuren gebruikt volg je de laatste mode. Wil je méér inspiratie opdoen, kijk dan eens bij deze website voor raambekleding.

Enkele noviteiten in raambekleding voor dit jaar welke in de belangstelling staan.

Shades

De mooie heldere doorkijk die de twee laagjes voile hebben kun je regelen door de stoffen horizontale lamellen te tuimelen als bij een jaloezie.  Het koele en zakelijke effect van aluminium jaloezieën is weg en heeft plaats gemaakt voor een hele mooie licht breking.  Een genot voor het oog.

Houten Jaloezieën

Een houten jaloezie kan ook voor heel veel sfeer zorgen. Let er wel op dat de kleur die je kiest geprojecteerd wordt op je interieur. Wit blijft neutraal. Kies je turquoise, dan zal dit op je interieur afstralen.  Houten jaloezieën trekken altijd wat zwaarder op en hebben een groot opgetrokken pakket. Let hier op als ramen open moeten kunnen.

Rolgordijnen

Zijn altijd strak en functioneel. De stofkeuze bepaalt veel van de uitstraling. Je vindt ze van doorzichtig tot verduisterend en je kunt ze weg laten werken in een mooie cassette. Een rolgordijn is altijd een voordelige raamdecoratie.

Raamdivider: Horizontale paneelgordijnen

Dit vrij nieuwe product breekt verder door in 2019. Houdt je van een strakke inrichting en wil je veel licht binnen laten. dan is een raamdivider jouw raambekleding.  De panelen kun je op elke hoogte voor het raam hangen. Inkijk is dus zó tegen gegaan.